Avezaat Crane Repair

Published Jan 31, 21
6 min read

Port Ecuipment Repair

Mobiele KranenLattice Boom Repair

Hoogwerkers in ... telescopic boom repair.http://hoogwerkers. zoekeensop.nl/rotterdam/ resultaten voor de rubriek: hoogwerkers in de regio Rotterdam ... Avezaat Cranes BV Van Heekstraat 39 3125 BN Schiedam T: 010 - 4152544 F: 010 - 4151997 REQUEST TO REMOVEAvezaat Staal - Welkomhttp://avezaatstaal. nl/ Avezaat Staal onderscheidt door topkwaliteit in staal snijden tegen scherpe prijzen en zeer korte levertijden; plasmasnijden, autogeen snijden, rvs snijden, S355 J2 ...

magazineexceptionnel.nl/ MAGAZINE EXCEPTIONNEL Postbus 72 2980 AB Ridderkerk . Telefoon: 06 2805 1184. KVK Rotterdam: 24447006 REQUEST TO REMOVEArjen Kandt, speciaal transport - Magazine Exceptionnelhttp://www. magazineexceptionnel.nl/arjen-kandt-speciaal-transport/ Arjen Kandt weet als geen ander wat het is om met zwaar materieel over de weg te rijden. Onder de naam Arjen Kandt Speciaal Transport rijdt hij met zijn nieuwe SCANIA ...

unicumschiedam.nl/ Unicum Schiedam BV is een samenwerkingsverband tussen Avezaat Cranes en Unicum Waalhaven. Voorheen was het bedrijf bekend onder de naam Krayema Metaalbescherming. REQUEST TO REMOVEHijskraan - hijskraan, kraanwerktuig, hijsmateriaal, hijswerktuig ...http://www. hijskraan.allepaginas. nl/ Linkpagina naar de diverse bedrijven die hijskranen verhuren c. q. verkopen. - hijskraan, kraanwerktuig, hijsmateriaal, hijswerktuig, hijswerktuigen, kraan, transport ...

Boom Repair

kranenburgia.nl/C-C.asp Kranenburg, Kranenburgia, Cranenburg, Kranenburgh, Kranenborg, Cranenborgh, Kranenberg, Cranenberg, Kranenbarg, Klein Kranenburg, Boelmans Kranenburg, Cranenborch .. lattice boom repair.. REQUEST TO REMOVEkijk eens op www. kranen-jelco. tk :…http://www. kranen-jelco. startje.com/ tc 600 (nieuw) deze tc 600 kreeg ik een tijdje geleden voor me lens in haarlem, hij komt uit duitsland en is van het duitse bedrijf franz bracht KG REQUEST TO REMOVEUnicum Schiedamhttp://www.

php/nl/unicum-schiedam Unicum Schiedam BV is per 1 januari 2007, in een samenwerkingsverband tussen Avezaat Cranes en Schalekamp tot stand gekomen. Voorheen was het bedrijf bekend onder de ... REQUEST TO REMOVEJan's Guestbook - Heavy Lift and…http://www. janvanwees. reparatie telescoopmasten.nl/gb141717. html 691 Date: 2007-09-29 05:24:13 George Scholte ( georgescholte@hotmail. com.au / no homepage) wrote: graag infomatie van het motorschip Theodora als u dat heeft ...

avezaat.nl/ Website van Grond-, weg- en waterbouw bedrijf Avezaat BV te Bunnik Avezaat CranesVan Heekstraat 393125 BNSchiedamZuid-Holland31 10 4152544https://www. tuugo.nl/Companies/avezaat-cranes/11700012370 https://static. tuugo.nl/images/201/598/avezaatcranes_5. jpg https://static. tuugo - crane repair.nl/images/201/598/avezaatcranes_5. jpg 31 10 4151997 (reparatie hoogwerker).

Port Ecuipment Repair

We gaan weer eens naar het oosten van het land, Groenlo in dit geval. Niet ver van de grens van onze oosterbuurman gelegen, rijden we via de prachtige nieuwe verbindingsweg N18 bijna recht op ons doel af. Het is niet moeilijk om het bedrijf waarmee we een afspraak hebben gemaakt te vinden.

Als we het toch redelijk uitgestrekte industrieterrein ten noorden van Groenlo oprijden, zien we inderdaad vrij snel allemaal in de lucht priemende telescoopmasten. Dichterbij gekomen lijkt het wel of de telescoopkranen een soort erehaag om het bedrijfspand heen vormen. lattice boom repair. Behoorlijk indrukwekkend dit wagenpark hier. We rijden het bedrijfsterrein op en zien midden op het terrein een gigantisch voertuig staan.

Boom RepairLattice Boom Repair

We parkeren onze auto, die hier plotseling heel erg nietig lijkt, veilig op een afgelegen plekje. reparatie telescoopmasten. Als we bij de receptie even wachten op onze gastheer zien we op de koffietafel een Amerikaans tijdschrift liggen. ‘Heavy Machinery’ heet het. Juist ja, daar bestaan dus ook al vakbladen over. En in die tak van sport opereert dus Pfeifer.

Mobile Crane Repair

Hij kocht met geleend geld van de schoonfamilie een vrachtwagen’, vertelt Kevin. ‘Daarmee vervoerde hij machines die hij verhuurde of verkocht aan andere bedrijven. Wat voor machines dat waren? Nou, denk aan shovels, graafmachines, aggregaten, compressoren. Vooral de verkoop van tweedehands machines liep goed’. In 2003 was het al nodig om er extra terrein bij te huren, in 2005 is er een terrein gekocht (huidige middenterrein dat door de jaren heen aardig is uitgebreid) en is Ralph Koehorst er bij gekomen.

Kevin: ‘Klopt, toen heeft het bedrijf ervoor gekozen om intensiever gebruik te maken van het digitale netwerk, van internet. Door mijn komst is dat in een versnelling geraakt. Er werd toen nog weinig gebruik gemaakt van het internet. Sterker nog: er was nog geen computer aanwezig op het terrein. Momenteel wordt de directie van het bedrijf gevormd door oprichter Gerrit Pfeifer, Ralf Koehorst en onze gesprekspartner Kevin Stoteler (kraan reparatie).

000 m². Het magazijn, speciaal voor elektronisch aangedreven hoogwerkers, schaarliften, telescoophoogwerkers en heftrucks, is uitgebreid naar een capaciteit van 6000 m². Het omarmen van internet en het promoten van het bedrijf via deze weg bleek een gouden greep. Kevin: ‘Mijn IT-achtergrond en -kennis heeft daar een grote bijdrage aan geleverd.

Reparatie Telescoopmasten

Erna vielen als het ware de grenzen weg. reparatie telescoopmasten. Nu kan ik melden dat we inmiddels aan meer dan 150 landen iets verkocht of verhuurd hebben.’ Verkopen of verhuren, dat zijn de twee handelswijzen van Pfeifer Heavy Machinery BV. Kevin: ‘In het begin was het alleen de verkoop, later is daar de verhuurtak bijgekomen.

Zo’n ‘bare rental’ betekent dan in de praktijk een verhuurperiode van minimaal drie maanden, maar meestal veel langer: van één tot vijf jaar zijn geen uitzonderingen. Door zo’n relatief langere periode gaat de klant zo’n gehuurde kraan of heftruck ook een beetje als zijn eigen product beschouwen met bijbehorend verantwoordelijkheidsgevoel en zorg.

In Brazilië, Polen en Engeland’, verduidelijkt Kevin nog maar even de internationale allure van het bedrijf.‘Wij fabriceren hier dus niks’, vervolgt Kevin. ‘We kopen alle voertuigen, machines en apparaten in, nieuw of jong tweedehands. Daarna verkopen of verhuren we deze. In die zin zijn we een handelsbedrijf. Wat we hier wel doen in Groenlo is reparatie en onderhoud.

Boom Repair

Boom RepairReparatie Hoogwerker

Voor zo’n voertuig weer naar de volgende klant gaat, moet natuurlijk gecheckt worden of alles nog goed werkt en het nog veilig doet’. En als we het dan over veiligheid hebben, dan komt er hier bij Pfeifer wel even wat om de hoek kijken. Kevin: ‘Dat kun je wel stellen ja. crane repair.

Ook krijgt alle equipment om de 500 draaiuren een onderhoudsbeurt. Denk bij hijskranen aan de vele masten, steunpoten, lieren die opnieuw gesmeerd moeten worden en de motoren waarvan de filters en oliën vervangen moeten worden. Voor die smeeroliën en vervanging of reparatie van onderdelen maken we dankbaar gebruik van INDI - mobiele kranen.

Er vindt sowieso een jaarlijkse, externe technische controle op veiligheid plaats. Nou is het tegenwoordig gelukkig ook wel zo dat machines zichzelf ‘uitschakelen’ als ze niet meer goed en veilig werken, daar zijn allemaal veiligheidschecks voor ingebouwd.’Na een bezoek aan de onderhoudshal, waar voertuigen van kleine hoogwerkers tot grote hijskranen onder handen genomen worden, neemt Kevin ons mee naar het middenterrein.

Reparatie Hoogwerker

Kevin zorgt voor nadere uitleg. ‘Hier staat de grootste rupskraan van onze verhuurvloot’. Het gevaarte zien we deels ontmanteld op het middenterrein staan, maar dan nog biedt de Terex Demag CC3800, zoals ‘het monster’ officieel heet, een indrukwekkende aanblik. En dan begint Kevin met een opsomming van ook nog wat tot de verbeelding sprekende getallen.

Mobiele KranenBoom Repair

Alleen al de body, het besturingsgedeelte zeg maar, weegt 68 ton. De rupsbanden wegen afzonderlijk 37 ton. Totaal zit er zo’n 500 ton aan contragewichten bij. De hoofdmast heeft een lengte van 96 meter. Daar komt nog een beweegbare JIB van 96 meter bij, zodat een totale hefhoogte van 190 meter bereikt kan worden.

Alleen al voor het vervoeren van de benodigde contragewichten en mastdelen hadden we vijfendertig vrachtwagens nodig. We hebben de kraan onlangs hier op het terrein helemaal in elkaar gezet. Daarvoor moesten we flink wat ruimte vrij maken en andere hijskranen verplaatsen. Montage en demontage kostten ons in totaal veertien dagen.

Navigation

Home

Latest Posts

Velgen Oz Ultraleggera

Published Jun 17, 22
8 min read

Oz Racing - Racing Products

Published Jun 15, 22
7 min read

Auto Laten Verlagen - AmsterdamBanden

Published Jun 10, 22
7 min read